lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenWie is de Rat?

Wie is de Rat?


Wat is Wie is de rat?

Wie is de Rat is één van de leukste spellen van Uitjes en Eten. Bij dit programma worden activiteiten en lekker eten en drinken met elkaar in combinatie gebracht.

Wie is de Rat is een wandeltocht door de stad met diverse foto-opdrachten en andere activiteiten. Strijd met jullie teams voor de befaamde Wie is de Rat Trofee! Tijdens de route zoekt de Uitjes en Eten begeleider jullie op. Hij speelt ook diverse ludieke spellen met jullie.

Tijdens deze opdrachten en activiteiten bevindt zich één rat in het team. De rat probeert onopvallend binnen het team te saboteren en ervoor te zorgen dat het team niet goed presteert. Welke rat dit het beste doet strijd met de andere ratten voor de Ratten Trofee!

Dagindeling:
15.00 - 15.30 Ontvangst met een drankje en uitleg "Wie is de Rat?"
15.30 - 15.45 Start 1e puzzelonderdeel
15.45 - 17.15 Wie is de Rat stadsroute met doe en denk opdrachten
17.15 - 18.15 Voorgerecht in het eerste restaurant met 1 drankje
18.15 - 19.15 2e stadsroute met doe en denk opdrachten
19.15 - 20.45 Hoofd- en nagerecht + 3 drankjes
20.45 - 21.00 Afsluiting + prijsuitreiking

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen

Aantal: vanaf 12 personen
Tijdsduur: 5 tot 6 uur
Prijs vanaf: € 79,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 31,00 p.p. incl. BTW


Toelichting
Spannend stadsspel in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Eten & Drinken
Spelprogramma

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie