lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenWie is de Rat op het strand?

Wie is de Rat op het strand?


Wat is wie is de rat op het strand?

Wie is de rat op het strand is een programma waar spanning, bedrog en verbazing kenmerken van zijn. Gezellig en team-gerichte activiteiten op het strand in combinatie met lekker eten en drinken, dat is het idee. Strijd met je team voor de befaamde Wie is de Rat Trofee!

De activiteiten kunnen Beachvolleybal, Blinde ring, Mega Jenga, Watermutsen vullen, Strandcircuitspel en touwtrekken zijn.

Tijdens deze opdrachten en activiteiten bevindt zich één rat in het team. De rat probeert onopvallend zijn/haar team te saboteren en ervoor te zorgen dat het team niet goed presteert. Welke rat dit het beste doet strijd met de andere ratten voor de Ratten Trofee!

Het eten zal bestaan uit een BBQ met een buffet en heerlijk sauzen. De BBQ kunnen wij geheel naar uw voorkeur aanpassen.

Dagindeling:
13.30 - 14.00 Ontvangst op het strandpaviljoen met een drankje en uitleg
14.00 - 15.30 1e ronde Wie is de Rat op het strand
15.30 - 16.00 Drankje + hapje
16.00 - 17.30 2e ronde Wie is de Rat op het strand
17.30 - 18.00 Borreltijd + Prijsuitreiking
18.00 - 19.30 BBQ en heerlijk buffet met diverse salades en sauzen
19.30 Einde programma

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 15 personen
Tijdsduur: 5 tot 6 uur
Prijs: vanaf € 61,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW


Toelichting
Een gezellige en actieve middag op het strand tijdens jullie afdelingsuitje, klassenuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje! Wordt samen een sterk team met deze teambuilding dag!

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle kustplaatsen van Nederland.

Categoriën Spelprogramma
Sportief

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


Paasheuvelgroep - Huizen/Blaricum

foto

Op het terrein van camping De Woensberg is het natuurlijk genieten. De camping is centraal gelegen in Nederland, midden in ‘t Gooi en middenin de Randstad. Rondom de camping liggen veel wandel- en fietsroutes en de historische steden Naarden en Blaricum. Op het terrein zijn speelweides aanwezig, een grote speeltuin en aan het terrein grenst het Warandepark, een mooi stuk natuur met Schotse Hooglanders, op loopafstand. De groepsverblijven - aantal slaapplaatsen Het Safarikamp - 60 - Inclusief 3 maaltijden ‘t keldertje - 39 De Spoel - 56 Het Theater - 40 Het Arie Groenevelthuis - 54 Catering en zelfverzorging Paasheuvelgroep Groepsverblijven biedt zowel accommodaties aan inclusief catering als accommodaties op basis van zelfverzorging. Vol pension houdt bij ons in dat u in dit gebouw verblijft inclusief een ontbijt, lunch en een diner. Wel zo gemakkelijk, helemaal als u met een grotere groep komt. Daarnaast staat de gehele dag koffie- en thee tot uw beschikking. Het ontbijt en de lunch zijn standaard, voor het avondeten zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele vegetariërs of andere bijzonderheden. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk een luxe ontbijt, luxe lunch en/of barbecue te verzorgen. Meer dan alleen een groepsverblijf Vakantie beleef je vaak samen, van de reis er naar toe tot de activiteiten die ondernomen worden. Speciaal voor iets grotere groepen bieden wij de mogelijkheid een eigen activiteitenprogramma samen te stellen. Onze vaste partner de NME makelaar stimuleert scholen die op werkweek of schoolkamp gaan om meer met natuur en natuurbeleving en natuuractiviteiten te doen. SchoolKamp is hèt moment om naar buiten te gaan en de omgeving te verkennen. Hiervoor biedt de NME Makelaar ondersteuning, begeleide activiteiten, verhuur van materialen en gratis producten aan. Wilt u meer specifieke informatie? De receptie van camping De Woensberg kan specifieke informatie verschaffen over de groepsverblijven op de Woensberg. Ook is de receptie bereikbaar om een afspraak te maken om het groepsverblijf te bezichtigen. In het groepsverblijf gelden er standaard catering menu’s. Speciale eet- en dieetwensen kunnen maximaal 14 dagen voor aankomst doorgegeven worden aan de receptie. Ook hanteren wij standaard aankomsttijden en vertrektijden. In overleg is het mogelijk om later aan te komen of eerder te vertrekken. Dit kan alleen in overleg met de receptie van Camping De Woensberg. Website: <a href="http://www.groepsgebouw.nl/" target="blank">http://www.paasheuvelgroep.nl/</a>

Meer informatie

Uniek gastenverblijf in Noord Holland

foto

Uniek overnachten op een levendige boerderij. In Overleek, op nog geen 11 km van hartje Amsterdam, ligt deze bijzondere hoeve. Je kunt op de Overleekerhoeve comfortabel overnachten met z’n tweetjes, het gezin of met de gehele familie tot 28 personen. Een overnachting op deze sfeervolle hoeve zorgt voor een echte boerderij-beleving. ’s Morgens of ’s avonds kan je kijken hoe de koeien gemolken worden. Kom en aai de koeien, voer de kippen en de eenden uit je hand, vaar een eindje in één van de waterfietsen of speel met de skelters. De natuur rondom de hoeve is prachtig en leent zich uitstekend om per voet, fiets of boot te ontdekken. Wandel bijvoorbeeld de route door boerenland, fiets door de nabijgelegen natuurgebieden of vaar door prachtige boerenslootjes. Je zult getrakteerd worden op veel natuurschoon. Dit alles op steenworp afstand van Amsterdam, Volendam, Marken en de Zaanse Schans Kortom genoeg te beleven en te doen voor jong en oud. Virtuele tour: <a href="http://www.blikvanger.nl/3dtour/overleekerhoeve/full_tour/" target="blank">klik hier</a> Website: <a href="http://www.overleekerhoeve.com/" target="blank">www.overleekhoeve.com</a>

Meer informatie

Onder de Schoorlse duinen

foto

Wees Welkom! Schilderachtig mooi ligt Dopersduin, verscholen onder de Schoorlse duinrand. Al sinds de jaren '30 staat het open voor mensen, individueel of in groepsverband. Gasten vanuit de hele wereld verblijven in Dopersduin voor bijvoorbeeld een vakantie, vergadering, retraite of seminar. Dopersduin is een groepsaccommodatie en vergaderlocatie met een bijzondere achtergrond. Het is 1932 gebouwd als doopsgezind broederschapshuis; een vakantiehuis waar doopsgezinden samen kunnen komen om te bezinnen en te ontspannen. Al ruim tachtig jaar staat ons huis open voor iedereen. Je hoeft niet doopsgezind te zijn, integendeel. Het maakt niet uit of (of waarin) je gelooft of niet, of waar je vandaan komt. Iedereen is welkom. De karakteristieke bouw en de ongedwongen sfeer maken Dopersduin tot een huis waar mensen zich snel thuis voelen. Benieuwd geworden? Kom snel kijken! Wij leiden u graag rond. Website: <a href="http://www.dopersduin.nl/" target="blank">www.dopersduin.nl</a>

Meer informatie