lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenWie is de Rat aan tafel?

Wie is de Rat aan tafel?


Wat is Wie is de rat aan tafel?
Wie is de Rat aan tafel is een programma waarbij activiteiten en lekker eten en drinken met elkaar in combinatie worden gebracht.

Wie is de Rat aan tafel bestaat uit een diner-spel met een combinatie van doe, denk en hilarische opdrachten in een restaurant naar keuze. Strijd met je team voor de befaamde Wie is de Rat aan tafel Trofee!

De rat probeert onopvallend binnen het team te saboteren en ervoor te zorgen dat het team niet goed presteert. Welke rat dit het beste doet strijd met de andere ratten voor de Ratten Trofee!

Dagindeling:
17.00 - 17.30 Ontvangst met een drankje, indeling teams en uitleg programma
17.30 - 18.15 1e ratten ronde
18.15 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 2e ratten ronde
19.45 - 20.30 Hoofdgerecht
20.30 - 21.15 3e ratten ronde
21.15 - 22.00 Nagerecht en einde programma

In overleg kunnen wij de dagindeling aanpassen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 12 personen
Tijdsduur: 5 tot 6 uur
Prijs vanaf: € 69,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf €31,00 per persoon.


Toelichting
Rattenstreken, teambuilding en plezier maken. Daar draait het om tijdens dit diner spel.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Eten & Drinken
Spelprogramma

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie