lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenStrand Sport en Spel

Strand Sport en Spel


Wat is Strand Sport en Spel?

Strand Sport en Spel is een spannend, gezellig en sportief teamuitje op het strand. Er wordt gespeeld in teamverband. Werk goed samen en win met jouw team de Strand Sport en Spel Trofee.

Gezellig en sportief bezig zijn op het strand in combinatie met lekker eten, dat is het idee. Strand Sport en Spel bestaat uit diverse activiteiten zoals Beachvolleybal, Zandsculpturen maken, Badmutsen vullen en een Strandcircuitspel. Deze activiteiten zijn zowel ontspannend als licht intensief van aard.

Creativiteit, plezier en lichte strijd zijn de kenmerken van het programma Strand Sport en Spel.
Het eten zal bestaan uit een BBQ met een buffet en heerlijk sauzen. De BBQ kunnen wij geheel naar uw voorkeur aanpassen.

Dagindeling:
13.30 - 14.00 Ontvangst op het strandpaviljoen met een drankje en uitleg
14.00 - 15.30 1e ronde Strandsport en Spel
15.30 - 16.00 Drankje + hapje
16.00 - 17.30 2e ronde Strand Sport en Spel
17.30 - 18.00 Borreltijd
18.00 - 19.30 BBQ en heerlijk buffet met diverse salades en sauzen
19.30 – 19.45 Einde programma en prijsuitreiking

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 15 personen
Tijdsduur: 5 tot 6 uur
Prijs: vanaf € 79,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 34,50 p.p. incl. BTW


Toelichting
Teamspel op het strand met een licht competitief karakter. Daarna met z'n allen borrelen en aan de BBQ.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle kustplaatsen van Nederland.

Categoriën Spelprogramma
Sportief

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


Uniek gastenverblijf in Noord Holland

foto

Uniek overnachten op een levendige boerderij. In Overleek, op nog geen 11 km van hartje Amsterdam, ligt deze bijzondere hoeve. Je kunt op de Overleekerhoeve comfortabel overnachten met z’n tweetjes, het gezin of met de gehele familie tot 28 personen. Een overnachting op deze sfeervolle hoeve zorgt voor een echte boerderij-beleving. ’s Morgens of ’s avonds kan je kijken hoe de koeien gemolken worden. Kom en aai de koeien, voer de kippen en de eenden uit je hand, vaar een eindje in één van de waterfietsen of speel met de skelters. De natuur rondom de hoeve is prachtig en leent zich uitstekend om per voet, fiets of boot te ontdekken. Wandel bijvoorbeeld de route door boerenland, fiets door de nabijgelegen natuurgebieden of vaar door prachtige boerenslootjes. Je zult getrakteerd worden op veel natuurschoon. Dit alles op steenworp afstand van Amsterdam, Volendam, Marken en de Zaanse Schans Kortom genoeg te beleven en te doen voor jong en oud. Virtuele tour: <a href="http://www.blikvanger.nl/3dtour/overleekerhoeve/full_tour/" target="blank">klik hier</a> Website: <a href="http://www.overleekerhoeve.com/" target="blank">www.overleekhoeve.com</a>

Meer informatie