lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenLevend Monopoly

Levend Monopoly


Wat is Levend Monopoly?
Levend Monopoly werkt eigenlijk hetzelfde als het bordspel.

Jullie komen op verschillende plaatsen in de stad terecht tijdens de foto en SMS puzzeltocht waar jullie de opdrachten proberen te vervullen. Door deze opdrachten te vervullen kunnen jullie straten veroveren.

De teams zullen tactisch en strategisch aan het werk moeten gaan om het geld te verdienen. Het team dat het spel het beste speelt, wint de ''Levend Monopoly'' Trofee!

Dagindeling
15.00 - 15.30 Welkomstdrankje en uitleg programma
15.30 - 17.00 Deel 1 Levend Monopoly
17.00 - 18.00 Gezamenlijk voorgerecht en drankje
18.00 - 19.00 Deel 2 Levend Monopoly
19.00 - 20.30 Hoofd- en nagerecht + 3 drankjes
20.30 - 20.45 Afsluiting en uitreiking Monopoly Trofee

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 20 personen
Tijdsduur: 5 á 6 uur
Prijs: vanaf € 66,00 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW


Toelichting
Het enige echte bordspel monopoly, maar dan levend! Een tactisch spel gecombineerd met lekker eten en drinken.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Rondleiding
Spelprogramma

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie