lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenHotelschip It Beaken

Hotelschip It Beaken


Hotelschip It Beaken ligt afgemeerd op een unieke locatie nabij het Heegermeer (Friesland) en is de perfecte uitvalsbasis voor familieweekenden, schoolkampen, teamuitjes, vriendenweekenden etc.
Het Hotelschip biedt slaapplaats aan max. 45 ps. verdeeld over 21 netjes uitgeruste hutten. Keuken en sanitair aanwezig.

Ottenhome Heeg Events organiseert tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolkampen. Van sportieve en actieve tot rustige en ontspannende activiteiten. Denk aan sloepvaren, zeilen, kanovaren, SUPpen, kaatsen, survival e.d.

Diverse groepsactiviteiten op aanvraag!

Meer informatie:
www.ottenhomeheegevenementen.nl/


Toelichting
Watersport gerelateerde uitjes

Locatie(s) Heeg in Friesland

Categoriƫn Watersport
Sportief

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


Zeilinstituut De Bird

foto

Zeilinstituut De Bird is de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor 20 tot 200 personen. De unieke accommodatie heeft meerdere multifunctionele ruimtes en 21 meerpersoons slaapkamers, met in totaal 130 bedden. Zeilschool De Bird heeft de beschikking over een "privé-meer". Dit vaarwater is ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde zeiler. De combinatie van de ruimte in en om de boerderij maakt De Bird de ideale accommodatie voor familie- of vriendenuitjes, een onvergetelijke bruiloft of een schoolreis. Meer informatie: <a href="http://www.debird.nl" target="blank">www.debird.nl</a>

Meer informatie