lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenGrolsch Brouwerij Tour

Grolsch Brouwerij Tour


Beleef Grolsch

De speciale beugelfles en de karakteristieke pils smaak geven Grolsch een heel eigen karakter. Maar hoe komt dit bier aan zijn smaak? Dit beleef je tijdens de Grolsch Brouwerij Tour. Grolsch brouwt al meer dan 400 jaar bier en is daardoor de enige brouwerij in Nederland die zich koninklijk mag noemen.

De rijke Grolsch geschiedenis in de moderne brouwerij zorgen voor een unieke Grolsch beleving. De Grolsch gids neemt jullie mee door het hele brouwproces, de geschiedenis, typische Grolsch reclames en het logistieke proces van de brouwerij. Na de rondleiding kunnen jullie bieren proeven in één van onze cafés en een souvenir kopen in de Grolsch shop.

Grolsch shop.
- Ontvangst met koffie en thee
- Uitgebreide rondleiding door de brouwerij met een gids
- Proeven van onze bieren met een stukje worst/kaas (voor jongeren onder de 18 en de BOB is er frisdrank en Radler 0.0% aanwezig).
- Gratis souvenir cadeau.

Boek nu je ticketshop: >> www.grolsch.nl

Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij speciale arrangementen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Brouwerij Tour te combineren met een lunch.

Daarnaast is het mogelijk om krentenwegge met roomboter of cake met een kop koffie te reserveren tegen een prijs van € 2,- p.p. Wanneer je gebruik maakt van één van onze luncharrangementen duurt het programma een half uur langer. Indien je kiest voor een rondleiding met lunch verzoeken we je een half uur eerder aanwezig te zijn. De luncharrangementen met prijzen vind je op: >> www.grolsch.nl/brouwerijtour

Het is ook mogelijk om te boeken met groepen groter dan 100 of buiten de reguliere tijden om.

Heb je interesse in één van deze arrangementen? Geef dan je voorkeur aan in het veld voor vragen en we informeren je over de mogelijkheden.
- Extra lunch arrangementen
- Ook op afwijkende tijden boeken

Bezoek de Grolsch Brouwerij filmpje: >> Bekijk de Grolsch film

Openingstijden
De brouwerij kan van woensdag tot en met vrijdag bezocht worden, behalve op feestdagen.
Op maandag en dinsdag is de Brouwerij Tour telefonisch op aanvraag te reserveren met een minimale groepsgrootte van 10 personen.

Tourtijden:
- 's ochtends van 09.30 tot 12.00 uur
- 's middags van 13.30 tot 16.00 uur
- 's avonds van 17.00 tot 19.30 uur (m.u.v. vrijdagavond)

De toegangsprijs is €15,00 per persoon. Voor jongeren van 12 tot 17 jaar geldt een korting van €2,50 p.p. Een Brouwerij Tour voor woensdag, donderdag of vrijdag is te reserveren op www.grolsch.nl. Meer informatie over de Brouwerij Tour kunt u vinden op www.grolsch.nl/brouwerijtour.

Voor speciale aanvragen of verzoeken kan ook contact worden opgenomen met het Ontvangstcentrum van Grolsch via 053-4833290.

Rolstoeltoegankelijk

De Brouwerij Tour is toegankelijk voor rolstoelers. Er zijn een aantal rolstoelen bij de Brouwerij aanwezig die vooraf – kosteloos - gereserveerd kunnen worden op 053 48 33 290.

Met trots voor u gebrouwen.


Toelichting
Geen 18, geen alcohol.

Locatie(s) Brouwerslaan 1, 7548 XA Enschede

Categoriën Rondleiding
Proeverij

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie