lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenGPS-Menutocht

GPS-Menutocht


Wat is GPS-Menutocht?
GPS-Menutocht is een super leuk programma, waarbij jullie aan de hand van een GPS, een route door de stad lopen.

Deze tocht wordt gespeeld in teamverband. Neem het op tegen je vrienden of collega’s en ga naar huis met de GPS-Menutocht Trofee!

Tijdens de route moeten diverse foto-opdrachten worden voltooid en zullen jullie een begeleider van Uitjes en Eten tegemoet lopen. De Uitjes en Eten begeleider gaat ook diverse activiteiten met jullie doen. Dit kunnen het letterspel, een muziekquiz of de torens van Hanoi zijn.

De route door de stad wordt gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Het eten bestaat uit een 3-gangen keuzemenu in verschillende restaurants.

Dagindeling:
15.00 - 15.30 Welkomstdrankje en uitleg programma
15.30 - 17.00 1e deel van de tocht
17.00 - 18.00 Voorgerecht in restaurant + 1 drankje
18.00 - 19.00 2e deel van de tocht
19.00 - 20.30 Hoofd - en nagerecht, prijsuitreiking en 3 drankjes
20.30 – 20.45 Prijsuitreiking + Afsluiting

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 12 personen
Tijdsduur: +/- 5 uur
Prijs: vanaf € 79,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen u spelprogramma al vanaf € 31,00 p.p. incl. BTW


Toelichting
Interactief stadsontdekkingsspel in teamverband waarbij gebruik gemaakt wordt van GPS, SMS, MP3 en digitale camera.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Spelprogramma
Wandelen

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie