lekkerwegmetgroepen

Crazy 88


Wat is Crazy 88?

Crazy 88 is een spelprogramma waar jullie gekke opdrachten door de stad gaan doen in combinatie met lekker eten. Creativiteit en een goede fantasie zijn woorden die op deze dag goed gebruikt kunnen worden.

Opdrachten zoals: "ga met uw groepje in een taxi zitten en film dit" of "maak een filmpje van een mummie" zijn voorbeelden van de opdrachten.

De opdrachten zullen met een videocamera worden vastgelegd. Dit levert echt hilarische beelden op! Deze beelden kunt u aan het einde van de dag gezamenlijk terug kijken. Het spel wordt in groepen gespeeld en er zal worden gestreden om de Crazy88 Trofee!

Dagindeling:
15.00 - 15.30 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.30 - 17.00 Crazy 88 deel 1
17.00 - 18.00 Voorgerecht en drankje
18.00 - 19.00 Crazy 88 deel 2
19.00 - 20.30 Hoofd- en nagerecht en 3 drankjes en het bekijken filmpjes
20.30 – 20:45 Afsluiting en prijsuitreiking

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 12 personen
Tijdsduur: +/- 5 uur
Prijs: vanaf € 79,50 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen u spelprogramma al vanaf € 31,00 p.p. incl. BTW


Toelichting
Bedrijfsuitje of groepsuitje geheel verzorgd!

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Eten & Drinken
Spelprogramma

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie