lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenBudget Uitje

Budget Uitje


Maak een keuze uit één van de uitjes van Uitjes en Eten. Hierbij kunt u denken aan; Bikken en Klikken, Crazy 88, Escape in the City, GPS Menutocht of Wie is de Rat.

Alle programma's worden begeleid door ervaren en enthousiaste begeleiders. Deze begeleiders nemen al het werk uit handen. Het enige wat jullie hoeven te doen is: Genieten!

Het eten zal bestaan uit een Pizza/pasta arrangement incl. dessert, 4 drankjes, een trofee en een USB met alle genomen foto's. De prijs hiervoor is € 56,50 inclusief catering.

Dagindeling:
15.00 - 15.30 Ontvangst met een drankje en uitleg van het programma
16.00 - 18.00 Stads ontdekking team spel
18.00 - 20.00 Heerlijke pizza of pasta en verrukkelijk dessert
20.00 - 20.30 Afsluiting + prijsuitreiking

In overleg kunnen wij de dagindeling aanpassen naar jullie wensen.

Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen uw spelprogramma al vanaf €29,50 p.p. incl. BTW


Toelichting
Ons budget uitje is een uitje zoals vele andere, alleen wordt er bij dit uitje rekening gehouden met de kosten!!

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Eten & Drinken
Spelprogramma

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie