lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenBikken en Klikken

Bikken en Klikken


Wat is Bikken en Klikken?

Bikken en Klikken is een programma waarbij jullie eten (bikken) en een spel met foto’s maken (klikken) met elkaar combineren. Bikken en Klikken is een wandel-puzzeltocht in groepsverband door de stad . Jullie krijgen opdrachten mee waarvan jullie een foto dienen te maken.

Onze begeleider kijkt tijdens het hoofdgerecht al jullie antwoorden na en kijkt of jullie de opdrachten hebben voltooid. Tijdens de route komt de begeleider van Uitjes en Eten jullie opzoeken voor verschillende activiteiten.

Jullie strijden uiteindelijk om de Bikken en Klikken trofee.

Dagindeling:
14.00 - 14.30 Aankomst met een drankje, uitleg programma
14.30 - 16.00 Eerste deel route met klikopdrachten
16.00 - 17.00 Tijd om te bikken (voorgerecht + 1 drankje)
17.00 - 18.00 Tweede deel route met klikopdrachten
18.00 - 19.30 Tijd om te bikken (hoofd- nagerecht + 3 drankjes)
19.30 - 19.45 Afsluiting + prijsuitreiking

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Aantal: vanaf 12 personen
Tijdsduur: +/- 5 uur
Prijs: vanaf € 54,00 per persoon inclusief catering
Zelf uw catering verzorgen? Wij verzorgen u spelprogramma al vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW


Toelichting
Zowel inclusief als exclusief catering!!

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Categoriën Spelprogramma
Wandelen

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie