lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenBikken en Klikken

Bikken en Klikken


Wat is Bikken en Klikken?

Bikken en Klikken is een ontspannen genieten tijdens de historische stadsopdrachten en tegelijkertijd speuren naar enkele verborgen geheimen! Daarnaast genieten jullie tijdens deze speurtocht van een culinaire tussenstop voor een diner of lunch. Dit uitje is ook te boeken zonder catering!

Jullie strijden uiteindelijk in teams om die de felbegeerde trofee!

Voorbeeld programma:
11.00 – 11.30 Ontvangst met koffie of thee en gebak en uitleg programma
11.30 – 13.00 Eerste deel route met klikopdrachten
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 – 15.00 Tweede deel route met klikopdrachten
15.00 – 15.30 Afsluiting met twee drankjes en de prijsuitreiking

Bij het bovenstaande arrangement zit de volgende catering inbegrepen:
- Koffie of thee en gebak
- Lunch met 2x koffie, thee, melk of jus d’orange
- 2 drankjes (pils, huiswijn, fris)

Aantal: vanaf 12 personen
Tijdsduur: +/- 5 uur
Prijs: vanaf € 59,50 per persoon inclusief catering

Er zijn verschillende arrangementen! Van alleen één drankje tot een compleet verzorgd drie gangen menu incl. 5 drankjes, waarbij je bij 3 verschillende restaurants komt!


Toelichting
Zowel inclusief als exclusief catering!!

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Prijzen
v.a. €Vanaf €29,50
Per persoon
v.a. €geen reserveringskosten of bijkomende kosten
Reserverings-
kosten

Categoriën Cultuur & Historie
Spelprogramma
Wandelen

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie