lekkerwegmetgroepen
HomeActiviteitenBedrijfssportdag

Bedrijfssportdag


Deze dag staat in het teken van teambuilding. Inspanning en ontspanning gaan moeiteloos samen. Er ligt voor jullie een keur aan sport- en spelactiviteiten klaar op het sportveld.

Zo zijn er uitdagende opdrachten en hilarische estafettes, leren jullie nieuwe activiteiten kennen, spelen jullie dynamische spellen en mogen jullie je hele gewicht in de strijd gooien! Welk team staat aan het eind van deze sportdag te prijken met de felbegeerde Team Trofee?

Voorbeeldprogramma:
10.30 - 11.00 Ontvangst met koffie/thee en gebak en uitleg programma
11.00 - 12.15 Eerste ronde Bedrijfssportdag
12.15 - 13.15 Tijd voor een gezamenlijke lunch
13.15 - 14.30 Tweede ronde Bedrijfssportdag
14.30 - 15.00 Afsluiting met een drankje en de prijsuitreiking

In overleg kunnen wij de dagindeling veranderen naar jullie wensen.

Kosten:
Exclusief catering vanaf: €48,50
Inclusief catering vanaf: €77.50


Toelichting
In teamverband sporten, plezier maken en heerlijk eten en drinken.

Locatie(s) Wij verzorgen dit uitje in alle steden van Nederland.

Prijzen
v.a. €48,50
Per persoon
v.a. €geen reserveringskosten of bijkomende kosten
Reserverings-
kosten

Categoriën Spelprogramma
Sportief
Creatief

* verplichte velden

Accommodaties in de omgeving


't Anderhoes

foto

Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort en privacy (altijd slechts 1 groep)voor gezelschappen van 8 tot 32 pers. Gezellige verblijfsruimte (100 m2) waarvan een gedeelte apart kan worden gebruikt. Zithoek met flatscreen, dvd en video. Ruime moderne keuken met o.a. 6pits gasfornuis, gasoven, koelkasten, vrieskast,vaatwasser, koffiezetmach, etc. Totaal 7 slaapvertrekken alle voorzien van wasgelegenheid. Sanitaire voorzieningen. 6x toilet, 11x douche, 20x wastafel. Voor minder validen zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig zoals aangepaste badkamer, douches en 4 hoog/laagbedden. Infomateriaal en kaarten van omgeving zijn aanwezig, evenals spelletjes, boeken en kinderspeelgoed. Kinderledikantjes, kinderbox en kinderstoelen. Buiten is een groot terras met zitmeubilair, kussens, tafeltennis en mooie tuin op het zuiden. Er is een apart speelveld met voleybalnet, basket en schommels. Voor vergaderingen zijn faciliteiten aanwezig. Ook internetverbinding. In het Nationaal Park Drentsche Aa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de staatsbossen met wandelroutes en zwemplassen met zandstrand. Veel mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Fietsen zijn te huur. Meer informatie en beschikbaarheid op: <a href="http://www.anderhoes.nl" target="blank">www.anderhoes.nl</a>

Meer informatie