lekkerwegmetgroepen
HomeAccommodatiesGroepsaccommodatie Bekerhof - Limburg

Groepsaccommodatie Bekerhof - Limburg


Welkom bij Groepsaccommodatie Bekerhof. Op deze website krijgen jullie een indruk van de twee groepsaccommodaties die Groepsaccommodatie Bekerhof heeft en de omgeving.
Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor 30 personen (voor grote groepen is dit uit te breiden tot 60 personen). Groepen vanaf 20 tot 120 personen zijn welkom bij ons. Jullie zijn tevens van harte welkom om onze accommodaties vrijblijvend na afspraak te komen bezichtigen.

De kleine accommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen. De accommodatie heeft drie slaapkamers met stapelbedden. Twee slaapkamers beschikken over 8 bedden en een slaapkamer heeft 14 bedden. Matrassen en kussens zijn voorzien.

De accommodatie heeft een gecombineerde eet- en verblijfruimte. Voor kleine groepen geeft deze combinatie meer gezelligheid doordat alle mensen zich in een ruimte begeven. De ruimte is ingericht met een grote zithoek met televisie en acht tafels met stoelen.
De eet- en verblijfruimte staat via een doorgeefluik in verbinding met de keuken. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging en is voorzien van vaatwasser, combimagnetron, groot koffiezetapparaat en een grote koelvrieskast. Koken kan op twee 4 pitsgasfornuizen. Verder zijn pannen, borden, kopjes, soepkommen, bestek, thermoskannen enzovoorts aanwezig.
De sanitaire voorzieningen bestaan uit twee gedeelten. Elk gedeelte beschikt over twee toiletten, een 2-persoons douche en twee wasbakken.
Achter de accommodatie bevindt zich een verhard en overdekt terras met tuinmeubilair.

De grote accommodatie is ingericht voor maximaal 60 personen. De accommodatie beschikt over vier slaapzalen met stapelbedden. Er zijn twee kamers met 14 bedden en twee kamers met 16 bedden. De bedden zijn voorzien van matrassen en kussens.

De accommodatie heeft een grote eetzaal (? m2) die via een doorgeefluik verbonden is met de keuken. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging en is voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, groot koffiezetapparaat en twee grote koelvrieskasten. Koken kan op twee gasfornuizen , een groot 6-pits hotelfornuis en een standaard 4 pits fornuis. Verder zijn pannen, borden, kopjes, soepkommen, bestek, thermoskannen, enzovoorts aanwezig.
De sanitaire voorzieningen zijn gesplitst in een vrouwen en mannen gedeelte. Beide gedeeltes beschikken over vier wasbakken. Het dames gedeelte heeft drie toiletten, een 1-persoons douche en een 3-persoons douche. De heren hebben drie urinoirs, twee toiletten en een 4-persoons douche.
De verblijfzaal (112 m2) is naast tafels en stoelen ingericht met een zithoek met televisie en tafeltennistafel. Deze ruimte biedt u uitstekende mogelijkheden voor binnenactiviteiten zoals spellenavond, feestje, toneelavond of gewoon gezellig samenzijn!

Achter de grote accommodatie bevindt zich een verhard terras met tuinmeubilair en verlichting. Aan dit terras bevindt zich ook een omheind grasveld.

Paulina Koczorowska & Willy Verstappen heten u van harte welkom.

Website: www.bekerhof.nl

Prijzen
v.a. €Op aanvraag
Week
v.a. €Op aanvraag
Midweek
v.a. €Op aanvraag
Weekend

Adres Beekstraat 9
6013 RV
HUNSEL (Limburg)

Omgeving

Voorzieningen Douches (7)
Keuken (2)
Toiletten (4)
Barbecue
Buitenterras
Gratis parkeergelegenheid
Koelkast
Magnetron
Oven
Speeltuin
Sportveld
Televisie
Tuin
Vaatwasser
Voetbalveld
Volleybalveld
Vriezer
WIFI

* verplichte velden

Activiteiten in de omgeving